Поділитись:

ТОП-10 автомобілів, які розчарували

Субота, 21 жовтня 2017, 19:14

Фахівці автомобільного порталу Autos Cheat Sheet оприлюднили рейтинг топ-10 нових автомобілів. що розчарували найбільше.

Вони провели опитування серед власників машин, які недавно купили свої транспортні засоби. У рейтингу враховувалися тільки автомобілі, що продаються на ринках Європи і США, – інформує finance.ua.

На першому місці серед автомобілів. що розчарували найбільше, виявилася Acura ILX. Результати опитування показали, що 59% власників цієї машини залишились незадоволені нею. Передусім водії скаржаться на погану якість фарби, проблеми з шумоізоляцією і прискоренням. Один з власників автомобіля заявив, що розчарований машиною і порадив замість неї за аналогічні гроші вибрати автомобіль того ж класу від Mercedes-Benz, Hyundai, Audi і BMW.

На другому місці розташувалася модель Nissan Sentra, яка викликала невдоволення 51% власників. Третє місце дісталося позашляховику Jeep Patriot – рівно половина власників цього автомобіля зазнали розчарування.

Далі в рейтингу йдуть Acura RLX, моделі Nissan Pathfinder і Versa Note, Jeep Compass, Dodge Dart і Infiniti Q50. Замикає топ-10 автомобілів, що розчарували найбільше, Nissan Frontier. У цій машині власникам не подобається слабка технічна оснащеність і сильний шум в салоні.

Надрукувати
мітки:
коментарів