Поділитись:

#Сім_сорок. Сексуальні домагання

Середа, 15 листопада 2017, 07:40

Стільки в інформаційному просторі інформаційних повідомлень про сексуальні домагання :)

Зірки кіно і спорту, політики аж до міністрів та президентів…

Якісь непонятні тьотки, про яких і Бог забув, згадують, як колись хтось великий десь їх за сраку вщипнув – і то були такі домагання, що жах. Потерпіли, бідолашки. А той, хто вщипнув, просить вибачення – молод бил, горяч :)

Чи підсліпуватий косар газонів Фред подається до суду, бо його платинова зірка світового шоу-бізнесу, вигулькнувши десь у вікні напіводягненою (ну так він то побачив), сподвигла на то, що заворушилося щось, що років 20 вже не могла розворушити Фредова шлюбна дружина, хоч і вдягала на себе навіть костюм поліціянта. Ну і ось – тепер воно ворушиться, а то є велика незручність.

Судові позови, розголос, виплати, відставки.

Вантажників у халаті не до кінця застебнутому не зустрінь – спровокувала. Бретелька з ліфчика не має права вилізти з-під сукні – те саме. Не глянь, не скажи, не вдягни :)

Воно скоро там до абсурду дійде. Модельєри будуть рекламувати нові колекції так: "100-відсотковий антисекс, рекомендації кращих із кращих борців з домаганнями, сертифікат відповідності для демонстрації в усіх судах додається. Обравши наш одяг, ви не спричините ні в кого жодних відчуттів, окрім огиди". Воно не факт, звісно, що це теж за скількись не стане приводом для позовів, а може статися, когось збуджує саме огидне, хтось і гівно їсть – і збуджується.

Ну і що надягати? Я там знаю, кого що збуджує? Когось декольте, когось коліно неприкрите, а когось і щиколка. І така вдягаєш нарешті якусь паранджу – а тобі раз – і знов позов, бо ти примушуєш дофантазовувати – і в такий ось дивовижний спосіб, виходить, домагаєшся.

"Наші скафандри для ходіння на роботу сертифіковані міністерством боротьби з домаганнями"…

Дістали.

Піду подомагаюся до когось.

Надрукувати
мітки:
коментарів