Поділитись:

Усе життя Ілона Маска в одній інфографіці

Вівторок, 26 грудня 2017, 20:33

Крім того, що Ілон Маск весь час працює і при цьому встигає читати по книзі в день, у нього немає надздібностей – він звичайна жива людина. У нього було непросте дитинство, його ображали в школі, а ще його спіткала величезна кількість горя і невдач, які могли б зупинити когось іншого, але не Ілона.

Нагадаємо: перші три запуски його ракет провалилися, під час одного з них вибух знищив дорогий вантаж NASA... І це далеко не повний перелі, пишеain.ua

Відомий візуалізатор Анна Віталь вирішила зібрати все, що ми знаємо про життя Маска, в єдину інфографіку і тим самим "намалювати" його життєвий шлях від пелюшок до сьогодні.

Довідково:

Ілон Рів Маск нар. 28 червня 1971, Преторія, ПАР) – канадсько-американський інженер, підприємець, винахідник та інвестор південно-африканського походження, мільярдер.

Засновник компаній SpaceX, PayPal, Neuralink і The Boring Company (PayPal була продана 2002 року за 1,5 млрд доларів). Домігся значних успіхів у сфері інформаційних технологій, ракетобудування та автомобілебудування.

Засновник, власник, генеральний директор і головний інженер SpaceX; головний дизайнер (Chief Product Architect), генеральний директор і голова ради директорів Tesla Inc.

Засновник, власник і генеральний директор Neuralink і The Boring Company.

Входить до ради директорів компанії SolarCity, заснованої його двоюрідними братами.

Надрукувати
мітки:
коментарів