Поділитись:

Оновлення Windows 10 стане платним

П'ятниця, 29 грудня 2017, 09:51

Корпорація Microsoft вже давно закінчила акцію, яка діяла цілий рік після релізу Windows 10 і дозволяла виконати безкоштовне оновлення Windows 7/8.1 до неї всім охочим.

Однак досі фактично безкоштовне оновлення так і залишалося доступним через пропозицію для користувачів допоміжних технологій, – повідомляє Finance.ua.

На спеціальній сторінці для користувачів допоміжних технологій немає ніяких перевірок, щоб визначити, чи користується користувач допоміжними технологіями чи ні, тому оновлення до Windows 10 фактично залишалося безкоштовним для всіх власників Windows 7/8 весь час з дня релізу Windows 10.

Проте вже на початку року корпорація офіційно говорила, що збирається завершити цю акцію, а не так давно на відповідній сторінці з'явилася інформація, що свідчить про те, що можливість безкоштовно оновитися до Windows 10 для користувачів допоміжних технологій доступна до 31 грудня 2017 року. Таким чином, якщо хтось досі хоче виконати оновлення, але поки що цього так і не зробив з різних причин, у вас залишаються останні дні на це.

Надрукувати
мітки:
коментарів