Поділитись:

Назвали п'ятірку вживаних автомобілів, які не підведуть

Понеділок, 02 квітня 2018, 08:22

Уподобання українців на вторинному ринку досить консервативні. Як правило, це автомобілі німецьких та японських виробників. Вони зарекомендували себе як надійні і невибагливі.

Проте, є чимало інших моделей, які менш відомі, але так само хороші, – пише Finance.ua.

1. Hyundai Sonata 2005 року

У 2004 почався випуск оновленого корейського седана Hyundai Sonata. Фахівці хвалять машину за скромний, але стильний дизайн, плавність ходу, потужні двигуни, безліч корисних функцій. До того ж, автомобіль вийшов досить безпечним, якщо судити за результатами краш-тестів.

2. Mazda MX-5 Miata 2008 року

У 2008 році Mazda MX-5, одна з кращих спортивних машин в світі, отримала ряд внутрішніх і зовнішніх поліпшень. В оновленій версії автомобільним фахівцям найбільше сподобалася "чітка і точна" робота коробки передач, активне управління, зручний салон, простий у використанні складаний верх.

3. Honda Insight 2009 року

У 2009 році побачило світ друге покоління гібридного автомобіля Honda Insight. Машина отримала силову установку, що поєднує традиційний ДВЗ і електромотор. Завдяки вражаючій економії паливаьного, доступній ціні і передовій технології, цей п'ятидверний хетчбек привабив чимало водіїв.

4. Mazda5/Ford i-MAX 2010 року

Японський мінівен Mazda5 третього покоління з'явився саме в той час, коли цю машину змогли оцінити по достоїнству. Незважаючи на невеликі розміри зовні, усередині він просто величезний і, до того ж, він дуже хороший при їзді. Фахівці назвали Mazda5 однією з кращих новинок 2010 року завдяки поєднанню безпеки, економії пального та надійності. У 2015 році випуск моделі був припинений через зростання популярності кросоверів.

5. Ford Mustang 2011 року

Після виходу в 2010 році оновленої версії, фахівці назвали Ford Mustang кращим спортивним автомобілем. Цій машині вдалося обігнати в рейтингу таких серйозних конкурентів, як Mazda Miata, Subaru WRX і Volkswagen Golf GTI.

Надрукувати
мітки:
коментарів