Поділитись:

Facebook розкрив таємницю видалення постів

Вівторок, 24 квітня 2018, 21:05
Facebook розкрив таємницю видалення постів

Facebook опублікував правила розміщення публікацій у соціальній мережі, у яких детально описано, в якій ситуації адміністратори видаляють суперечливий контент, а в якій – ні.

Про це повідомляє Главное™.

Користувачі зможуть подавати апеляцію на видалення їх постів. В цьому випадку публікацію повторно розгляне інший адміністратор.

  • У соціальній мережі заборонений контент з погрозами, насильством, присвячений самогубству або самокатуванню. Соціальна мережа визнає, що часом текст з погрозами використовується для жартів або висвітлення важливої ​​теми в суспільстві. Адміністратор в такому випадку визначає контекст публікації, її правдивість.
  • Цькування, знущання, переслідування і образи повністю заборонені. Їх публікація можлива тільки в тому випадку, якщо вони з'явилися для інформування відповідальності про прояви агресії. Окремо уточнюється, що дискримінація можлива в разі, якщо вирази використовуються стосовно самого себе.
  • Повністю заборонені зображення оголених дітей. "Нам відомо, що іноді люди публікують зображення своїх дітей в оголеному вигляді з добрими намірами, проте в загальному випадку ми видаляємо такі зображення через можливість зловживання ними, а також, щоб уникнути використання або привласнення цих зображень іншими людьми", – пояснюється в правилах .
  • Оголене тіло дорослого також публікувати не можна, оскільки це може образити деяких користувачів соцмережі. Існує кілька винятків, зокрема можна публікувати об'єкти мистецтва з оголеним тілом людини, знімки годування грудьми або шрами на грудях після мастектомії.
  • Правила соцмережі зобов'язують користувачів реєструватися під своїми справжніми іменами і розміщувати правдиву інформацію. Фейкові новини заборонені.
Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
07 квітня 2024
05 березня 2024
03 березня 2024
11 лютого 2024
08 лютого 2024
11 січня 2024
06 грудня 2023
12 листопада 2023
12 жовтня 2023