Поділитись:

Шукати смайлики в реальності: Google створила онлайн-гру

Вівторок, 08 травня 2018, 08:41
Шукати смайлики в реальності: Google створила онлайн-гру

Компанія Google презентувала гру Emoji Scavenger Hunt, яка працює за допомогою нейромережі.

Про це йдеться у ролику на одному з YouTube-каналів Google, – інформує Еспресо.

Мета гри – в пошуку емодзі навколо себе. Додаток став прикладом використання технологій машинного навчання від пошуковика.

Запустивши гру, ви отримуєте смайлик з предметом, на який потрібно навести камеру. Час обмежений, але з кожною новою знахідкою його стає трохи більше.

Наприклад, якщо на вашому екрані з'явилося емодзі із зображенням взуття, ви повинні навести камеру на свої кросівки. Після цього нейромережа зараховує правильну відповідь і перекидує гравця на новий, більш складний рівень, пропонуючи знайти більш рідкісний смайлик.

На форумі Google з'явилося кілька повідомлень, де користувачі скаржаться на збої в роботі нейромережі. В основному вони стосуються тих, хто вже пройшов кілька рівнів і нейромережа не може ідентифікувати деякі об'єкти. Це означає, що вони, незважаючи на правильно виконане завдання, не можуть продовжити гру.

Emoji Scavenger Hunt – експеримент Brand Studio і команди PAIR. За їх словами, це перший проект такого роду, тому іноді функції розпізнавання можуть працювати зі збоями.

Гра доступна на офіційному сайті безкоштовно і не вимагає зайвої пам'яті на телефоні – розробники зробили так, щоб гра запускалася в браузері і не обробляла дані на серверах Google.

Надрукувати
мітки:
коментарів