Поділитись:

Facebook знищив майже 600 мільйонів фейкових акаунтів

Четвер, 17 травня 2018, 21:04

Компанія Facebook заблокувала майже 1,5 млрд акаунтів і публікацій, які порушили стандарти за перші три місяці 2018 року.

У своєму першому щоквартальному звіті про дотримання стандартів компанія Facebook заявила, що переважна більшість обмежувальних заходів було вжито проти спаму і фейковий акаунтів: компанія заблокувала 837 млн ​​розсилок спаму і 583 млн підроблених профілів на сайті за три місяці, – повідомляє internetua.com.

Facebook також модерував 2,5 млн агресивних висловлювань, 1,9 млн публікацій з терористичною пропагандою, 3,4 млн сцен насильства і 21 млн постів з небажаним контентом.

"Це тільки початок. Ми намагаємося бути якомога більш відкритими", – прокоментував віце-президент Facebook з питань державної політики в Європі, на Близькому Сході і в Африці Річард Аллан.

Кількість контенту, що модерується Facebook, залежить як від здатності компанії знаходити і впливати на матеріал, що порушує авторські права, так і від чисельності призначених для користувача публікацій. Наприклад, зі слів віце-президента компанії по аналітиці даних Алекса Шульца, кількість модерованого контенту сцен насильства майже потроїлася за перший квартал.

Надрукувати
мітки:
коментарів