Поділитись:

Apple виграла суд у Samsung щодо копіювання дизайну

П'ятниця, 25 травня 2018, 18:50

Суд в Каліфорнії зобов'язав корпорацію Samsung виплатити її конкуренту – компанії Apple майже $540 мільйонів за порушення патентів.

Про це повідомляє Укрінформ.

"За підсумками одностайного вердикту в четвер компанії Apple було присуджено компенсацію в розмірі майже 540 мільйонів доларів на останньому етапі патентної битви з компанією Samsung", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Samsung виплатить американському конкуренту $533,3 мільйони за порушення патентів на промисловий зразок, а також $5,3 мільйони за порушення патентів на винахід. Захист компанії планує оскаржити рішення суду.

"Ця справа завжди була чимось більшим, ніж гроші. Apple дала поштовх революції смартфонів за допомогою iPhone, і це факт, що Samsung відверто скопіював наш дизайн. Важливо, що ми продовжуємо захищати серйозну роботу та інновації безлічі людей в Apple", – йдеться у заяві американської компанії.

Як відомо, розгляд суперечки між компаніями триває з 2011 року, але до цього часу рішення, ухвалені різними судами, не влаштовували жодну із сторін.

Надрукувати
мітки:
коментарів