Поділитись:

П'ятірка акторів, які співають у кіно без дублерів

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 14 липня 2018, 07:40

Пісні в кіно – явище звичне. І деколи все настільки досконало, що й не здогадуєшся, що співає не актор – співають замість нього.

Проте є й інший бік медалі. В кіно бувають як трюки без каскадерів, так і пісні чи танці без дублерів. Ось деякі із них:

Меріл Стріп

Оскароносна акторка продемонструвала свої вокальні дані в багатьох стрічках: "Будяк", "Листівки з краю безодні", "Мамма MIA!", "Рікі і Флеш" та інші. В останній стрічці Меріл Стріп перевтілилась в досить несподіваний образ – вона зіграла відому рок-зірку, яка дістала шанс повернутися до своєї родини, від якої віддалилася заради кар'єри. Для цієї ролі актриса вчилася грати на гітарі, в картині вона знімалася зі своєю дочкою Мемі Гаммер.

Раян Гослінг

Зазначимо, що в кіномюзиклі "Ла-Ла Ленд" Гослінг танцював, грав і співав без дублера. Також його вокал можна почути в картинах "Валентинка", "Ларс і справжня дівчина" та "Місце під соснами".

Х'ю Джекман

Х'ю Джекман грав в мюзиклах на австралійських сценах, в бродвейських виставах до великих ролей. Актор отримав премію "Тоні" в номінації "Кращий актор мюзиклу" 2004 року. А цього року він знову зіграв у мюзиклі "Великий шоумен". Там Хью також співав сам і навіть читав реп!

Ніл Патрік Харріс

Зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" з'явився з піснями в серіалі "Хор". Можливо, саме завдяки цьому вмінню він і став ведучим церемонії "Оскар" 2015 року.

Брюс Вілліс

Брюс Вілліс заспівав в серіалі "Детективне агентство "Місячне світло". Крім того, у актора є власний аматорський блюз-бенд. Хлопці давали живі концерти у великих закладах Лас-Вегаса, але від більшості заходів і турів відмовляються.

За матеріалами "Сегодня"

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів