Поділитись:

Назвали найпопулярніші смартфони останнього десятиліття

Вівторок, 07 серпня 2018, 21:04

Експерти склали рейтинг смартфонів, які продавалися найкраще в останнє десятиліття.

Список найпопулярніших гаджетів складається з п'яти пунктів, – інформує itechua.com.

Galaxy S3 і iPhone 5 – 70 мільйонів

Як Samsung Galaxy S3, так і п'яте покоління iPhone від Apple продали в кількості 70 мільйонів. Обидва вони були випущені в 2012 році, у фазу швидкого зростання ринку смартфонів. Відзначається, що основним фактором зростання продажів iPhone 5, в порівнянні з попередником, став більший 4-дюймовий дисплей.

iPhone 7 і 7 Plus – 78 мільйонів

Водонепроникність, більший обсяг пам'яті і найкраща батарея стали причинами хороших продажів цих моделей.

Galaxy S4 – 80 мільйонів

Samsung Galaxy S4 2013 залишається одним з кращих гаджетів компанії, незважаючи на більш складні і високоякісні телефони, які бренд випускає з тих пір. Популярність Galaxy S4 частково залежала від його високого класу апаратного оснащення і потужного набору функцій, а також потужних можливостей програмного забезпечення. Крім того, Samsung зміг зробити більше з Android, ніж його конкуренти.

Nokia 5230 – 150 мільйонів

Можливо, найдивовижніша модель в списку – це бюджетна пропозиція від Nokia. Вона, безумовно, ніколи не передбачалася як смартфон в сучасному розумінні, гаджет навіть не підтримував Wi-Fi-з'єднання, але він продавався набагато краще, ніж будь-який інший телефон.

5230 був випущений в 2009 році з Symbian OS від Nokia, а не Windows Mobile або популярною ОС Android, з якою працювали більш запам'ятовуються смартфони. Він мав 3,2-дюймовий дисплей, 2-мегапіксельну задню камеру і крихітні 70 Мб вбудованої внутрішнього сховища. Однак відсутність функцій допомогло знизити ціну, зробивши модель дуже привабливим телефоном на бюджетних ринках.

iPhone 6 і 6 Plus – 220 мільйонів

Якби кілька разів не відкладався наступний реліз iPhone, 6 і 6 Plus, можливо, ніколи не увінчалися б таким успіхом. Крім того, з iPhone 6 Plus Apple вперше випустила смартфон з великим дисплеєм і формфактором "фаблет". Панель телефону, звичайно, була не дуже великою за стандартами Android, маючи всього 5,5 дюйма, але шанувальники Apple поспішили оновити свої телефони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СМАРТФОНИ HUAWEI СТАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШИМИ: РЕЙТИНГ

Надрукувати
мітки:
коментарів