Поділитись:

Експерти назвали кращі гаджети року

П'ятниця, 17 серпня 2018, 21:03
Експерти назвали кращі гаджети року

Європейська асоціація журналів з аудіо- і відеотехніки (EISA) назвала найкращі гаджети року.

EISA – асоціація, в яку входять 53 спеціалізовані журнали з 25 європейських країн. Вибір переможців визначається голосуванням головних редакторів і учасників асоціації, – повідомляє internetua.com.

У категорії "Кращий смартфон" перемогу здобув Huawei P20 Pro. Цього йому, на думку експертів, вдалося досягти завдяки скляному корпусу, AMOLED-екрану, акумулятора на 4000 мА/год і системі з трьома камерами на задній стороні апарату. У EISA пишуть, що разом це дозволяє назвати пристрій "передовим, інноваційним і технічно досконалим смартфоном".

У номінації "Кращий споживчий смартфон" перемогла Nokia 7 Plus від HMD Global. Фахівці EISA відзначили алюмінієвий корпус пристрою, його 6-дюймовий дисплей, подвійну основну камеру і акумулятор ємністю в 3800 мА/год. Крім того, рекомендувати гаджет можна за рахунок того, що "всі компоненти працюють в повній гармонії з програмною платформою Android One".

У категорії "бездротові внутрішньоканальні навушники" відзначилися JBL ENDURANCE DIVE. Головні плюси пристрою – захист від води IPX7 і технологія TwistLock, завдяки якій навушники залишаються всередині вуха незалежно від того, як довго і з яким зусиллям ви займаєтеся спортом.

Кращою "розумної" колонкою стала LG XBOOM AI THINQ WK7. У EISA пишуть, що такого результату їй вдалося домогтися не тільки завдяки вбудованому помічнику Google Assistant, а й хорошій якості звуку.

Експерти назвали кращі гаджети року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО РОБИТИ, КОЛИ СМАРФОН ВПАВ У ВОДУ

Надрукувати
мітки:
коментарів