Поділитись:

У WhatsApp доведеться платити за деякі повідомлення

Понеділок, 27 серпня 2018, 21:04
У WhatsApp доведеться платити за деякі повідомлення

Користувачі WhatsApp будуть платити за рекламні та сервісні повідомлення.

Поява платної опції було анонсовано ще торік, – інформує itechua.com.

У компанії відзначають, що, незважаючи на нововведення, звичайні повідомлення користувачів, як і раніше, захищені скрізним шифруванням і будь-яку фірму можна заблокувати "одним натисканням".

Раніше популярний месенджер WhatsApp, власником якого наразі є Facebook, буде платним для бізнес-акаунтів для спілкування з клієнтами.

Компаніям потрібно буде ретельно вибирати співрозмовників, оскільки деякі повідомлення стануть платними. Однак рано турбуватися – для звичайних користувачів все як і було, так і буде безплатним.

"Сьогодні ми розширюємо нашу підтримку бізнесу, якому потрібні просунуті інструменти для спілкування з клієнтами", – повідомили WhatsApp у своєму блозі. Іншими словами, месенджер спростить спілкування з клієнтами з бізнес-акаунтів, але вимагає за це додаткову плату.

Також розробники розповіли, що це зробили, оскільки з тих пір, як вони запустили додаток WhatsApp Business, люди говорили, що їм набагато швидше написати компанії в чаті, ніж телефонувати або надсилати на електронну пошту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МЕСЕНДЖЕРІ WHATSAPP ЗНАЙШЛИ ВРАЗЛИВІСТЬ, ЯКА ДОЗВОЛЯЄ ПОШИРЮВАТИ ФЕЙКИ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів