Поділитись:

У Viber – важливі нововведення

Вівторок, 28 серпня 2018, 21:03

Розробники Viber випустили нову версію додатка, яка вже доступна для завантаження на смартфони і планшети, що працюють під управлінням операційних систем iOS і Android.

Оновлене ПО принесло разом зі собою декілька нових можливостей, – пише itechua.com.

Повідомляється, що за рахунок оновлення алгоритмів роботи Viber тепер відправлення повідомлень у межах месенджера займає рівно вдвічі менше часу, ніж раніше. Крім того, тепер користувачі будуть в режимі реального часу без затримок бачити зміни статусу повідомлення. Розробники переглянули своє ставлення до способу оповіщення про те, що повідомлення було прочитане співрозмовником. Для цього скопіювали систему "галочок", яку можна зустріти в WhatsApp і Telegram.

Коли повідомлення надіслане, користувач бачить тільки одну "галочку". Коли воно доставлене одержувачу на телефон або планшет, – дві, а коли він прочитав зміст, то дві "галочки" фарбуються в інший колір – у фіолетовий. Щоб спілкуватися було зручнішим, розробники злегка оновили інтерфейс Viber, зробивши форми з текстом повідомлень більш витягнутими в ширину. Через це нововведення на екран поміщається більше контенту.

Крім того, Viber вирішив збільшити розмір мініатюр фотографій, відеороликів і GIF-анімацій в чатах, щоб користувачі могли їх краще бачити перед відкриттям. Оновлений додаток вже доступний для завантаження з магазину App Store для iPhone і iPad, а ось нова версія ПО в Google Play поки, на жаль, недоступна. Розробники обіцяють, що власники електронних пристроїв на базі Android отримають всі нововведення найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗВАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ МЕСЕНДЖЕР В УКРАЇНІ

Надрукувати
мітки:
коментарів