Поділитись:

Експерти назвали найкращі Android-смартфони

Понеділок, 03 вересня 2018, 19:33
Експерти назвали найкращі Android-смартфони

На світових ринках представлено безліч Android-смартфонів.

Зарубіжні експерти зробили аналіз і назвали ТОП-5 кращих девайсів із вказаною операційною системою, – інформує itechua.com.

  • Google Pixel 2

Pixel 2 – це перший досвід Google у створенні Android-смартфонів з першокласними характеристиками. Девайс вартістю від 749,99 доларів відрізняє високоякісна, надійна, потужна і швидка камера.

  • Samsung Galaxy S9

Galaxy S9 – відмінний телефон з гарною камерою і апаратним забезпеченням. Любителі великих смартфонів можуть вибрати Galaxy S9 +. Вартість базової моделі стартує від 749,99 доларів.

  • Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 припаде до душі любителям великих дисплеїв і стилусів. Екран не має ріжучих кутів і відрізняється високою роздільною здатністю. Пристрій реалізують за 699,99 доларів.

  • Sony Xperia XZ2

Sony спробувала створити свою камеру і домоглася успіхів, вивівши на ринок смартфон XZ2 з 4K HDR. Купити девайс можна за 600,99 доларів.

  • Razer

Razer має неймовірний екран з відмінною графікою і підтримкою Dolby і HDR. Хорошу продуктивність гарантує ОЗУ на 8 Гб і АКБ на 4000 мАг. Геймерський девайс виробник продає за 680,44 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗВАЛИ АNDROID-СМАРТФОНИ, ЯКІ ХАКЕРАМ НАЙЛЕГШЕ ЗЛАМАТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів