Поділитись:

Презентація новинок від Apple: що буде й коли дивитися

Середа, 12 вересня 2018, 17:47
Презентація новинок від Apple: що буде й коли дивитися

Презентація Apple 2018 – одне з найбільш очікуваних технологічних подій осені. У середу, 12 вересня, в 20:00 за київським часом в новому кампусі Apple Park в каліфорнійському місті Купертіно компанія представить свої останні новинки: iPhone 9, iPhone XS і iPhone XS Plus, Apple Watch Series 4, а також нові моделі iPad Pro.

Про деталі повідомляє РБК-Україна

Новий iPhone 9 і iPhone XS

За інсайдерською інформацією, родзинкою цьогорічної презентації стане новий iPhone XS і iPhone XS Plus.

Передбачається, що iPhone XS буде вдосконаленою версією iPhone X (2017). Смартфон оснастять максимально тонкими рамками, оперативною пам'яттю до 4 Гб, а також OLED-матрицею. Також новий гаджет отримає три модифікації: 64 Гб, 256 Гб і 512 Гб.

Поряд з цим компанія представить і більш простий бюджетний варіант – iPhone 9, який буде схожий на iPhone Х без кнопки Home.

Смартфон буде мати дисплей 6,1 дюйма (1792x828) і більш дешеву матрицю – LCD, одинарну тилову камеру, тонкі рамки навколо екрану, а також графіком власного виробництва. За чутками, щоб зменшити вартість смартфона, Apple також оснастить його алюмінієвим корпусом (замість корпусу з нержавіючої сталі) і може прибрати 3D Touch.

Всі нові iPhone будуть працювати на новому процесорі Apple A12 і функціонувати за допомогою останній 12-ї версії iOS. Більш дорогі моделі будуть мати подвійну камеру Dual 12 MP (6P & OIS), а бюджетні – звичайну: Single 12 MP (6P & OIS).

Apple Watch iPad Pro

Але це ще не всі технологічні сюрпризи від Apple. Під час презентації компанія представить нові Apple Watch Series 4 з новим циферблатом і батареєю, яка довше тримає заряд.

Очікується також презентація двох iPad Pro з екранами 11 і 12,9 дюймів. Основні характеристики новинок – відсутність кнопки Home, розпізнавання осіб, мінімальні рамки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦІНИ НА ПРОДУКЦІЮ APPLE МОЖУТЬ ЗРОСТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів