Поділитись:

Півгодини на глибині, дві сім-карти, найкращі фотокамери: якими будуть нові iPhone (фото, відео)

Четвер, 13 вересня 2018, 09:50
Півгодини на глибині, дві сім-карти, найкращі фотокамери: якими будуть нові iPhone (фото, відео)

12 вересня в кампусі Apple Park в Купертіно Apple представила нове покоління смартфонів і "розумних" годин.

Компанія показала iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, а також Apple Watch Series 4, – пише Економічна правда.

IPhone Xs і IPhone Xs Max

Дорожчі, швидші, розумніші – нове покоління смартфонів Apple IPhone Xs і IPhone Xs Max надійдуть в продаж 21 вересня за ціною від 999 і 1099 доларів відповідно.

Таку суму доведеться заплатити за пристрої з 64 Гб внутрішньої пам'яті.

Півгодини на глибині, дві сім-карти, найкращі фотокамери: якими будуть нові iPhone (фото, відео)

IPhone Xs Max став флагманської моделлю нового покоління. У нього найбільша діагональ екрану, яка коли-небудь була у смартфонів Apple, – 6,5 дюйма, OLED дисплей з роздільною здатністю 2436x1125 пікселів і щільністю 458 ppi.

IPhone Xs отримав екран з діагоналлю 5,8 дюймів.

Обидва гаджети оснащені процесором нового покоління A12 Bionic. Він зроблений за 7-нанометровим техпроцесом і на 50 % швидші від процесора A11 попереднього покоління.

Якщо A11 виробляє 600 млрд операцій в секунду, то A12 – 5 трлн. Смартфони оснащені 4-ядерним графічним процесором і 6-ядерним центральним процесором.

Крім усього іншого, Apple оснастила свій флагман блоком внутрішньої пам'яті рекордним обсягом 512 Гб. Такий обсяг дозволяє зберігати приблизно 200 тис фотографій. Також, як і раніше, доступні варіанти пристроїв на 256 Гб і 64 Гб.

Півгодини на глибині, дві сім-карти, найкращі фотокамери: якими будуть нові iPhone (фото, відео)

В Apple заявили, що IPhone Xs Max і IPhone Xs володіють найкращими камерами в світі серед смартфонів.

Пристрої оснащені двома основними камерами по 12 Мп. Одна ширококутова камера з діафграмою f / 1.8, друга – телефотокамера з діафрагмою f / 2.4. Фронтальна камера знімає в розширенні 7 Мп при діафрагмі f / 2.2. Основна телекамера дозволяє знімати відео 1080р зі швидкістю 60 fps.

Завдяки новому енергоефективному процесору, додатки будуть працювати в 9 разів швидше і при цьому будуть споживати в 10 разів менше енергії, ніж на смартфонах попереднього покоління. В Apple також стверджують, що IPhone Xs буде працювати на 30 хвилин довше, ніж IPhone X, а IPhone Xs Max – на 90 хвилин.

Крім того, смартфони отримали захист за стандартом IP68 – гаджети можуть перебувати у воді на глибині до 2 метрів упродовж 30 хвилин.

Обидві моделі будуть доступні в золотом, срібному і сірому кольорі.

Смартфони будуть підтримувати дві SIM-карти. Але фізично в телефон можна вставити тільки одну SIM-карту. Друга SIM-карта буде вбудованою eSIM. Технологію eSIM поки не підтримують більшість мобільних операторів світу.

Дві SIM-карти будуть працювати за технологією DSDS (Dual SIM Dual Standby). Телеком-фахівці невисокої думки про цю технологію. Принцип роботи DSDS полягає в використанні обома SIM-картами одного радіомодуля. Недолік DSDS – більш низька, в порівнянні з телефонами на одну SIM-карту, якість зв'язку.

Радіомодулям доводиться постійно нести подвійне навантаження і, як правило, "спілкуватися" з різними базовими станціями різних операторів.

З тих же причин все не так гладко з мобільним інтернетом: максимальну швидкість передачі даних на DSDS-пристроях отримати практично неможливо.

Втім, спеціально для ринку Китаю Apple випустить IPhone X і IPhone Xs Max, в які можна вставити дві різні SIM-карти.

Ще одна нова опція в IPhone Xs і IPhone Xs Max: запис відео зі стереозвуком, більш швидкий і безпечний FaceID, покращений 3D Touch, вдосконалений портретний режим – більш якісний ефект боке і режим Smart HDR.

IPhone Xr

Півгодини на глибині, дві сім-карти, найкращі фотокамери: якими будуть нові iPhone (фото, відео)

LCD-екран замість OLED-дисплея, відсутність 3D Touch і один фотомодуль – головні відмінності Xr від флагмана.

Компанія позиціонує його як більш просту модель.

Phone Xr також отримав новий процесор A12 Bionic, фронтальну камеру TrueDepth з поліпшеним Face ID, функцію розблокування киснем Tap To Wake, Smart HDR і можливість налаштовувати глибину різкості знімка.

У Iphone Xr – 6,1-дюймовий дисплей під кодовою назвою Liquid Retina, з 1792 × 828 пікселів і щільністю 326 ppi, металевий корпус і шість кольорів на вибір: чорний, білий, червоний, жовтий, кораловий і синій.

За версією Apple, новий смартфон повинен працювати на 1,5 довше, ніж iPhone 8 Plus.

Ціна "бюджетного" Xr стартує зі 749 доларів.

Apple Watch

Півгодини на глибині, дві сім-карти, найкращі фотокамери: якими будуть нові iPhone (фото, відео)

Apple Watch Series 4 значно відрізняються від попередніх моделей. У новому дизайні відсутня рамка навколо екрану, що дозволило збільшити його на 33 %.

Діагоналі нових пристроїв, у порівнянні з попередніми версіями, збільшилася на 2 мм – до 40 і 44 мм відповідно.

У компанії стверджують, що новий чіп S4, яким обладнаний Apple Watch, володіє потужним двоядерним 64-розрядним процесором і новим графічним процесором, і в два рази продуктивніший від попереднього.

У новій версії також поліпшили мікрофон і динамік годин, що дозволить спокійно приймати дзвінки навіть в шумних приміщеннях.

За рахунок поліпшення чутливості акселерометра і гіроскопа, "розумний" годинник навчили визначати падіння і пропонувати викликати швидку допомогу. У людини є хвилина, щоб, упавши, відмовитися від невідкладної допомоги. Інакше годинник викликає її самостійно, а також відправляють повідомлення близьким. Під девізом "Ваше серце в центрі уваги" новий Apple Watch також навчили визначати занадто низький пульс, аритмію і навіть робити електрокардіограму.

Ціна на Apple Watch Series 4 стартує від 279 доларів. 399 доларів доведеться викласти за годинник з GPS, а 499 доларів – за версію з функцією стільникового зв'язку.

Нові ціни:

IPhone 7 – від 449 дол.

IPhone 8 – від 599 дол.

IPhone Xr – від 749 дол (64 Гб, 128 Гб, 256 Гб). Передзамовлення 19 жовтня, надійде в продаж 26 жовтня.

IPhone Xs – від 999 дол (64 Гб, 256 Гб, 512 Гб). Передзамовлення 14 вересня, надійде в продаж 21 вересня.

IPhone Xs Max – від 1099 дол (64 Гб, 256 Гб, 512 Гб). Передзамовлення 14 вересня, надійде в продаж 21 вересня.

Надрукувати
мітки:
коментарів