Поділитись:

Для iPhone випустили нову операційну систему

Вівторок, 18 вересня 2018, 18:04

17 вересня компанія Apple випустила фінальну версію мобільної операційної системи iOS 12.

Про це пише Економічна правда.

Оновлення вже доступне для сумісних пристроїв, оновитися можна "по повітрю" або через магазин iTunes. Воно містить ряд поліпшень, націлених на підвищення стабільності і швидкодії ОС, а також приносить чимало функціональних нововведень.

Головне нововведення – новий розділ "Екранний час" та інструменти для контролю часу взаємодії з мобільним пристроєм і установки обмежень часу, яке користувач проводить в тих чи інших додатках.

Серед інших нововведень iOS 12 можна виділити підтримку вдосконаленої технології доповненої реальності ARKit 2, новий тип анімованих емодзі Memoji на основі власного обличчя користувача, оновлення додатка "Фото", "Швидкі команди" для голосового помічника Siri, що дозволяють створювати послідовності дій в додатках і групування повідомлень за додатками.

Крім того, в iOS 12 вбудували майже повноцінний менеджер паролів.

Він вміє генерувати і запам'ятовувати паролі, введені на сайтах і в додатках, пропонувати їх при повторному вході, а також попереджати, якщо один і той же пароль використовується для входу на декількох сайтах.

Ще одне нововведення – групові дзвінки в Facetime, в яких одночасно зможуть брати участь до 32 осіб. Однак, як повідомляється, ця функція затримується.

Нову ОС підтримують навіть найстарші пристрої, включаючи iPhone 5S, SE, iPad Mini 2, iPad Air і iPod touch шостого покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІВГОДИНИ НА ГЛИБИНІ, ДВІ СІМ-КАРТИ, НАЙКРАЩІ ФОТОКАМЕРИ: ЯКИМИ БУДУТЬ НОВІ IPHONE (ФОТО, ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів