Поділитись:

Спиш на лекціях? У тебе проблеми!

Четвер, 18 жовтня 2018, 01:30

Якщо студент спить на парі, то це не обов'язково значить, що він десь всю ніч гуляв. Можливо, у нього депресія чи психічні проблеми.

В одному з британських університетів вважають, що студент, який спить в аудиторії, може страждати від тривожних станів і депресії, – передає УНІАН, посилаючись на The Telegraph.

Зазвичай, заснути під час лекції для студентів після активної ночі вважається звичайною справою. Але тепер у Букінгемському університеті клювання носом в аудиторії буде розцінюватися як симптом можливих психічних розладів.

Як пише The Telegraph, починаючи з січня всі працівники Букінгемського університету: від професорів до прибиральників і працівників їдальні, – будуть проходити обов'язковий курс з психічного здоров'я. Заняття буде тривати півдня, але можна також записатися на більш розширений дводенний інструктаж.

Голова програми в університеті Ді Банкер пояснила: "Ми будемо вчити розпізнавати ознаки і симптоми стресу і депресії. Приміром, відсутність активності, погана відвідуваність, відсутність зорового контакту чи невиспаність."

"Якщо хтось переживає тривожні стані, він може бути блідим, знервованим, також може пітніти. Таким людям важко сконцентруватися, дивитися в очі, підтримувати розмову, сидіти спокійно або взагалі перебувати в одній кімнаті з вами", – додала Банкер.

Британським викладачам будуть пояснювати, що якщо студент заснув на лекції, це може виявитися "індикатором того, що він не спав уночі" через тривогу чи депресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЧЕНІ МОЖУТЬ ВИЗНАЧИТИ, ЧИ ЗНАХОДЯТЬСЯ В СТАНІ ДЕПРЕСІЇ КОРИСТУВАЧІ FACEBOOK

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 березня 2024
13 березня 2024
12 березня 2024
09 березня 2024
08 березня 2024
07 березня 2024
05 березня 2024
15 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024