Поділитись:

Стало відомо, коли Apple презентує новий iPhone

Вівторок, 30 серпня 2016, 10:56

7 вересня у Сан-Франциско компанія Apple презентує свою нову продукцію. У понеділок, 29 серпня, компанія розіслала журналістам та ринковим експертам запрошення на подію.

Деталей презентації Apple не розкриває, проте традиційно щороку у вересні компанія демонструє одну або дві версії свого смартфона iPhone, – інформує Deutsche Welle.

Очікується, що під час презентації Apple продемонструє нові моделі – iPhone 7 та iPhone 7 Plus. Припускається, що вони майже не відрізнятимуться дизайном від своїх попередників, однак не матимуть 3,5-міліметрового гнізда для навушників, що підвищить вологостійкість апаратів.

Навушники можна буде підключати через Bluetooth або порт для заряджання. Ймовірно, нові iPhone 7 та iPhone 7 Plus матимуть покращену камеру та щонайменше 32 гігабайти фізичної пам'яті та 3 гігабайти оперативної пам'яті.

Також оглядачі ринку очікують, що Apple може презентувати свої інші нові продукти, зокрема, годинник Apple Watch та комп'ютер Macbook. Apple Watch має отримати покращений процесор, а також вбудований модуль GPS, припускають аналітики.

Протягом останніх 12 місяців Apple продав 214 мільйонів iPhone. Проте порівняно з попереднім роком продажі впали, тому аналітики ринку пильно стежитимуть за тим, що нового запропонує Apple своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що наприкінці квітня 2016 року повідомлялось, що зниження продажів смартфонів iPhone призвело до скорочення виручки компанії Apple вперше за останні 13 років.

Надрукувати
мітки:
коментарів