Поділитись:

Скільки коштує електромобіль Tesla в Україні (фото)

Субота, 18 березня 2017, 13:24
Скільки коштує електромобіль Tesla в Україні (фото)

Якщо ви думаєте, що в Україні можна офіційно купити електромобілі Tesla, поспішаємо вас розчарувати: американська компанія до нас поки не прийшла. Але це не означає, що в нашій країні не продаються легендарні електрокари. Їх можна знайти у "сірих" дилерів і приватних продавців.

CarDiagram навіть підготувала спеціальний "путівник" - де купити Tesla в Україні. Втім, мова зараз не про це. Ми вирішили поставити інше запитання: скільки коштує перший кросовер компанії – Model X.

Скільки коштує електромобіль Tesla в Україні (фото)Скільки коштує електромобіль Tesla в Україні (фото)Скільки коштує електромобіль Tesla в Україні (фото)Скільки коштує електромобіль Tesla в Україні (фото)

Найдешевший варіант, який вдалося знайти, Tesla Model X 90D 2016 року. Пробіг електромобіля - тисяча кілометрів. Тобто, машина не нова. За такий варіант власник хоче $ 155 000.

Найдорожчий варіант - Tesla Model X P100D. Електромобіль відрізняється більш потужною силовою установкою і ємністю батареї. На одному заряді дана модифікація може проїхати до 540 кілометрів, що вельми непогано.

Свій автомобіль власник оцінив в $ 213 000.

Загалом, в Україні Tesla Model X – "іграшка", м'яко кажучи, не з дешевих. Хоча, наприклад, в США автомобіль коштує значно дешевше.

Наприклад, на сайті Tesla найпростіша комплектація коштує близько $ 100 000 - приблизно на 55 тисяч дешевше, ніж в Україні старий варіант.

Проте, "Тесла" у нас дуже популярна – в 2016 році американські електромобілі посіли друге місце в рейтингу найбільш продаваних електрокарів, поступившись лише Nissan Leaf.

Надрукувати
мітки:
коментарів