Поділитись:

Літаком у Європу: нові авіарейси з України (інфографіка)

Четвер, 25 травня 2017, 18:37
Літаком у Європу: нові авіарейси з України (інфографіка)

Літаком у Європу: нові авіарейси з України (інфографіка)

Після отримання безвізу бюрократична тяганина, пов'язана з поїздками українців у країни ЄС, суттєво скоротиться. У зв'язку з цим "Слово і Діло" підготувало інфографіку про те, до яких міст Європи віднедавна можна дістатися літаком з України.

Аналітики порталу розглянули маршрути, сполучення якими розпочато (або має стартувати) в 2016 і на початку 2017 років для трьох масових перевізників: авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" та лоукостерів WizzAir і RyanAir.

Найбільша кількість рейсів у європейські міста – зі столиці. МАУ з 2016 року запустила чотири нові маршрути: до Венеції, на Пальма-де-Майорка, в Палагну і Дюссельдорф. З 15 червня авіакомпанія відкриє новий рейс – до Будапешта.

Лоукостер WizzAir зараз літає з Києва до Гданська, Ганновера, Вроцлава і Братислави, а до кінця року може стати рекордсменом за європейськими напрямками – на початок липня заплановане відкриття маршруту до Варшави, а на кінець серпня – в Нюрнберг, Люблін, Познань і Франкфурт.

RyanAir ще не почали літати з Києва і продовжують переговори з керівництвом аеропорту "Бориспіль", але вже озвучили чотири напрямки, які відкриються восени: це рейси в Лондон, Стокгольм, Ейндховен і Манчестер.

Також зі столиці є прямі рейси інших авіаперевізників у Рим, Бухарест, Афіни та Іракліон, а вже у червні з'являться рейси в Любляну і Болонью.

Зі Львова зараз можна полетіти в Познань, Брешію, Радом, Іракліон і Вільнюс. Крім того, у квітні з міста стартували рейси до Вроцлава авіакомпанії WizzAir, яка до середини червня відкриє маршрут у Берлін.

RyanAir планує з осені літати зі Львова до Берліна, Лондона, Кракова, Вроцлава, Ейндховена і Меммінгена.

Доволі непогана ситуація з прямими рейсами до країн ЄС із Одеси – звідси можна полетіти у Мюнхен, Прагу, Таллінн, Ригу, Бургас, а також албанську Тирану.

Крім того, МАУ з 2016 року здійснює рейси з Івано-Франківська до Венеції, Валенсії і Аліканте. Ця ж компанія літає у Варшаву з Вінниці, а з квітня – з Чернівців у Мілан.

Літаком у Європу: нові авіарейси з України (інфографіка)

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
13 квітня 2024
08 березня 2024
02 березня 2024
29 лютого 2024
24 лютого 2024
21 лютого 2024
01 лютого 2024
28 січня 2024
25 січня 2024