Поділитись:

Савченко хоче балотуватися у президенти

Четвер, 27 липня 2017, 14:58

Народний депутат Надія Савченко має намір взяти участь у президентських виборах.

Про це вона заявила в інтерв'ю виданню "Главком".

"Участь я брати буду, а як далі – буде видно. Для участі в президентській кампанії насправді потрібно небагато: 2,5 мільйона гривень, щоб зареєструватися. Відкривається фонд, і чесно кажу: я збираю гроші на президентство", – зазначила політик.

Зі слів депутата, її готовність стати президентом України визначає народ. Також Савченко має намір брати участь і у виборах до парламенту.

"Скажімо так: я б повела на них свою партію. Я декларую таку концепцію: люди, які були у владі, більше не повинні там бути. Люди, які були депутатами хоч в одному скликанні, більше не повинні бути депутатами ніколи. Вони можуть бути радниками, помічниками депутатів. Демократія в Україні себе обезчестила. Людям треба показати, що таке біле і чорне, щоб за ширмою нового не прийшло старе. Треба показати контраст – створити щось не схоже на те, що є сьогодні", – сказала вона.

Савченко також розповіла про першу п'ятірку її партії. Окрім неї, у п'ятірку увійшли: Тетяна Проторченко, Ірина Юзик, Сергій Проценко та Владислав Штефан.

Як повідомила Савченко, у партію точно не взяла б екс-главу Одеської обладміністрації Міхеїла Саакашвілі, екс-прем'єра Арсенія Яценюка, екс-міністра оборони Анатолія Гриценка, та лідера партії "За життя" Вадима Рабиновича.

Надрукувати
мітки:
коментарів