Поділитись:

Український стартап оренди-аукціону квартир залучив 2,8 млн доларів

Субота, 07 жовтня 2017, 21:30

Стартап Rentberry залучив $ 2,8 млн у другому раунді, після чого загальна сума залученого капіталу в заснований українцями стартап склала $ 4 млн.

Про це повідомляє Національний промисловий портал, з посиланням на AIN.UA.

Фішка Rentberry в тому, що на сайті можна пропонувати свою ціну за квартиру, буквально перетворюючи процес здачі-оренди в аукціон. Оскільки в Сан-Франциско, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та інших великих містах дуже висока конкуренція на житло, така функція може стати для орендодавців досить вигідною. Нині платформа покриває 3600 міст в США.

Заснували стартап українці Олексій Любинський, Лілія Остапчук та Арсен Костенко в 2015 році. Самі засновники живуть в Сан-Франциско, проте у стартапу є співробітники в Києві. Сьогодні в компанії працює 23 людини.

Залучені кошти Rentberry планує витратити на розробку нових функцій, включаючи створення системи оцінки ризиків для потенційних орендарів і власників житла, а також інноваційного алгоритму пошуку квартир, що працює на основі Blockchain і AI. Також стартап має намір вийти за межі ринку США і зробити платформу доступною для користувачів у всьому світі. "Нас дуже надихає те кількість уваги, яку ми отримуємо з боку користувачів, інвесторів і топових професіоналів на ринку нерухомості. Як тільки наша платформа охопила всю територію США, ми почали отримувати пропозиції про партнерство і продажу франшизи від компаній з усього світу, включаючи Нову Зеландію, Австралію, Канаду і Великобританію", – поділився засновник і CEO компанії Олексій Любинський.

Надрукувати
мітки:
коментарів