Поділитись:

Вживані авто із Польщі: скільки коштують популярні моделі (інфографіка)

Понеділок, 09 жовтня 2017, 21:00

Купівля б\в авто в Польщі стає все більше популярною, особливо серед українців. Купити вживаний автомобіль з Польщі набагато дешевше, аніж в Україні, та й стан авто буде значно кращим, чому сприяє якісне дорожнє покриття та постійні обов'язкові техогляди. До того ж придбати б/в авто в Польщі дуже легко.

Внаслідок великого попиту ринок б\в авто в Польщі з кожним місяцем росте і пропозицій із продажу стає все більше, – повідомляє VSETUTpl.com.

Лише за вересень 2017 року тут з'явилося 165 тис. пропозицій продажу вживаних автомобілів. Це на 14 тисяч автомобілів більше, аніж у серпні.

У Польщі вирішили підсумувати результати продажів вживаних автомобілів за вересень 2017 року. Наприкінці місяця найбільший автоцентр в Центральній Європі із продажу уживаних автомобілів – "Aaa Auto" – опублікував звіт із продажу б\в авто в Польщі, який опирається на аналіз даних продажів в автосалонах вживаних автомобілів, на веб-сайтах і в дилерів уживаних авто.

Відповідно до щомісячного звіту "Aaa Auto", у вересні 2017 року в Польщі з'явилося 165 тисяч пропозицій продажу вживаних автомобілів. Середня вартість б/в машини тут становила майже 24,8 тисяч злотих. А найбільш популярною моделлю авто стала Opel Astra.

Ціни на вживані авто в Польщі

Найбільше пропозицій з продажу б/в авто з'явилося в Мазовецькому воєводстві (26 682 пропозиції). Автомобілі, продані в цьому регіоні, також були найдорожчими – середня ціна на них перевищила 31 тис. злотих.

На другому місці за кількістю пропозицій опинилося Великопольське воєводство, де загалом було виставлено на продаж 21 тисяча автомобілів. Середня ціна на б/в авто тут становила 25,2 тис. злотих.

У Сілезькому воєводстві, за підрахунками, за вересень поступило 19 тис. пропозицій продажу вживаних машин, середня ціна на які 24 900 злотих.

У Любліні на продаж було виставлено 4,3 тис. б\в авто. Середня вартість машини на Люблінському авторинку становила у вересні 21,2 тис. злотих.

В Підляшші за вересень з'явилося 3,8 тис. оголошень продажу б/в авто. Середня ціна тут становила 23,9 тис. злотих.

Найменше пропозицій цього місяця було в Ополе – лише 2,7 тис. із середньою ціною 22 тис. злотих.

Найпопулярніші моделі б/в авто в Польщі

Найпопулярнішою моделлю, запропонованою на продаж у вересні, стала Opel Astra. Ця ж модель автомобіля була на першому місці за популярністю і у серпні. Друге місце посів Volkswagen Passat (аналогічно другу позицію він займав і в серпні), а третє – BMW 3 (таке ж місце в серпні).

Найпопулярніші та найчастіше оголошені на продаж у вересні 2017 моделі авто в Польщі:

  1. Opel Astra.
  2. Volkswagen Passat.
  3. BMW 3.
  4. Audi A4.
  5. Ford Focus.
  6. Volkswagen Golf.
  7. Ford Mondeo.
  8. Skoda Octavia.
  9. Opel Corsa.
  10. BMW 5.
Надрукувати
мітки:
коментарів