Поділитись:

Twitter запроваджує нові правила безпеки

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 21:28
Twitter запроваджує нові правила безпеки

Twitter анонсував зміни в роботі сервісу, пов'язані із зображенням оголеного тіла, використанням образливих слів і насильницького контенту.

Про це йдеться в повідомленні компанії, – інформує "РБК-Україна".

Компанія Twitter опублікувала календар оновлень соціальної мережі, які спрямовані на підвищення безпеки, зокрема будуть запроваджені обмеження на публікацію контенту зі сценами насильства.

Повідомляється, що 27 жовтня почне діяти заборона на розміщення "неузгодженого зображення оголеного тіла". Також під це правило потрапляють фото і відео, які були зроблені, коли людина не знала про те, що його знімають. Twitter буде тимчасово блокувати джерела таких фото і відео. При цьому вводиться правило, за яким власник акаунта в соцмережі, який був заблокований за образу, може подати апеляцію на таке рішення.

За інформацією в блозі, з 1 листопада Twitter обіцяє аргументувати блокування акаунтів користувачів. З 3 листопада Twitter стане повідомляти користувачів про те, що їх сторінка була закрита через порушення зазначених правил.

Крім того, з цього ж дня діятимуть нові правила, за якими буде заборонено використовувати Twitter групам, які пропагують насильство, зокрема заборонять публікувати зображення і символи, які асоціюються з ненавистю.

Надрукувати
мітки:
коментарів