Поділитись:

В Україні з'явився перший банк без відділень

Середа, 22 листопада 2017, 11:38
В Україні з'явився перший банк без відділень

Команда колишніх топ-менеджерів "Приватбанку" запустила перший мобільний банк Monobank.

Про це написав співзасновник проекту Дмитро Дубілет у Facebook

Щоб стати клієнтом Monobank, потрібно лише сфотографувати паспорт і ІПН (система розпізнає дані автоматично). Користувач може обрати час і місце доставки картки. Додаток вже доступний для iPhone і Android.

Оформлення, обслуговування і доставка картки – безкоштовні (поки що в деяких містах карту можна забрати тільки самостійно в одній з точок видач).

Дмитро Дубілет також зазначив, що Monobank встановлює кредитні ліміти на карту до 100 000 грн, а ставка на кредит нижча, ніж у інших банках країни.

"У нас немає відділень, тому ми можемо собі це дозволити", – додав він.

Всі платежі/перекази і поповнення телефону здійснюються без комісій.

Також Дмитро Дубілет розповів, що щомісяця можна вибрати 2 категорії, за якими можна отримувати кешбеки до 20 % від суми покупки.

"У цьому місяці, наприклад, у нас були супермаркети і продукти (2 %), кафе і ресторани (3 %), аптеки/косметика (5 %), кіно (20 %) та інші. Важливо, що це – повноцінні кешбеки, а не бонуси, які незрозуміло, де витрачати", – зауважив він.

Через 1-2 тижні Monobank планує запуск розстрочки – можливість купити товар в розстрочку в будь-якому магазині в будь-якій точці світу. Ліміти на розстрочку теж становитимуть до 100 000 грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів