Поділитись:

Новий рік – старі обіцянки

Автор: Оксана Пуняк |
П'ятниця, 15 грудня 2017, 07:40
Новий рік – старі обіцянки

Залишаються лічені дні до Нового року. Всі підбивають підсумки і будують плани на майбутнє. Обіцяють собі в новому році почати займатися спортом, більше читати, вивчити іноземну мову, схуднути, піти на курси ІТ, скласти іспит на водійські "права" і так далі. Мріяти, хотіти і планувати – це, звісно, добре. Але чому оце все треба починати саме з 1 січня? Чому не почати втілювати свою мрію просто зараз?

Нам завжди потрібен якийсь відлік: якщо час – обов'язково з "круглими" цифрами, якщо день – то обов'язково ранок, якщо тиждень – обов'язково понеділок. Годувати себе постійними "завтра" – ненадійна мотивація. Чи не кращим стимулом буде ставити собі не старт, а дедлайн? Обіцяти зробити щось до 31 грудня, а не з 1 січня.

Хочеться завжди вірити у щастя, але без власних кроків тішити себе новим життям у новому році – марно. Бо свято – святом, а проблеми не кануть в Лету з роком, що минає. І всі ваші зайві кілограми, незнання, недороблені ремонти і несказані слова, невиправлені помилки і невирішені питання переступлять разом з вами поріг нового року. Адже насправді зміниться всього лиш цифра в календарі – і не більше. Тому треба старатися, щоби до наступної такої цифри плани і хотіння не були тими ж самими.

Отож, є ще два тижні, щоби встигнути втілити хоча б щось, що ви собі наобіцяли на початку 2017. Не проґавте таку можливість. Часу небагато, але, наприклад, щоб прочитати/дочитати припилену книгу достатньо. А ні – то надійтеся на те, що зі звуком курантів все миттєво зміниться. Надія ж вмирає останньою.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів