Поділитись:

Як працюватимуть банки у період свят

Вівторок, 26 грудня 2017, 14:04

З 30 грудня до 8 січня графік роботи банківських відділень буде змінений.

Але банки мають забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів, – інформує прес-служба НБУ.

  • 1 та 8 січня 2018 року СЕП, система електронної пошти Національного банку України, депозитарій Національного банку України, Система СЕРТИФ, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України "КредІнфо2", Автоматизована інформаційна система "Реєстр договорів з нерезидентами 2" не працюють.
  • 2 січня 2018 року банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов'язаних із початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюватимуться.
  • 3 – 5 та 9 січня 2018 року СЕП і банківська система України працюють у звичайному режимі.

Із 29 грудня 2017 року до 3 січня 2018 року включно діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів, установлений Національним банком України 28 грудня 2017 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів