Поділитись:

Зустріти гідно Новий рік

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 30 грудня 2017, 07:40
Зустріти гідно Новий рік

Ну ось, передостанній день 2017. Тривають останні приготування, хоча метушня зовсім не схожа на новорічну – погода вперто хоче, щоби після грудня йшов березень. У магазинах – черги, на ринках – штовханина. З вікон блимають дедалі більше ялинок. Ще трохи – і Президент скаже своє привітальне слово, проб'ють куранти, дзенькнуть келихи і піде старий рік.

А на ранок – галас надворі, розбиті пляшки і розкидане сміття. Звіти поліцейських про "п'яні" бійки, зіткнення, побиті вікна і понищені ялинки. Ну все, як то відбувається в Україні. Нам аби привід – свято лізе через край.

А тим часом на Сході – свої "феєрверки". У деяких домівках чекають чоловіків, братів, батьків. У деяких – вже ніколи не дочекаються. Є інший бік України – і про це не треба забувати.

Зустріньте гідно Новий рік, докажіть, що Україна варта тієї Європи, до якої так прагне. Щоби колись, читаючи параграфи з підручників історії своїм дітям чи внукам, не було соромно за 2018. З прийдешнім усіх! Нехай новий рік буде сповнений позитивними емоціями, гарними вчинками і миром!

Надрукувати
мітки:
коментарів