Поділитись:

Олег Винник подасть до суду на "1+1"? (відео)

Четвер, 11 січня 2018, 17:30

Співак Олег Винник має намір припинити будь-яку співпрацю з телеканалом "1+1" після виходу скандального сюжету про його особисте життя.

Про це у Facebook повідомив продюсер артиста Олександр Горбенко.

Зокрема, у своєму дописі продюсер назвав сюжет, який вийшов в ефірі "ТСН", замовним.

Нагадаємо: журналісти відвідали малу батьківщину Олега Винника та нібито розкрили таємниці його особистого життя. За їхньою інформацією, артист рідко відвідує маму та сестру, які живуть на Черкащині, та майже не підтримує їх фінансово. А син, який навчається закордоном, вже багато років не був в Україні. Також в сюжеті йдеться про дружину Олега Винника, яка, як виявилося, є його бек-вокалісткою, звати її Таїсія. А популярний хіт "Ніно", за сюжетом "ТСН", присвячений однокласниці артиста Ніні, яка тепер працює продавцем у місцевій крамниці.

Продюсер артиста заявив, що ця інформація не відповідає дійсності. Насправді Олег Винник регулярно відвідує рідних, окрім того, займається благодійністю. А історія про пісню "Ніно" взагалі "притягнена за вуха".

На думку Олександра Горбенка, причиною такого "нападу" на артиста міг стати той факт, що упродовж 2017 року Олег Винник неодноразово відмовлявся від участі в різних проектах "1+1", зокрема і в шоу "Танці з зірками".

"Дивлячись на рейтинги програм і проектів, у яких брав участь артист, складно не погодиться, що Олег Винник є найбільш рейтинговою персоною на телебаченні України. Будь-який прояв і інфопривід з його ім'ям викликає величезний інтерес з боку глядачів і високі рейтинги", – зазначив продюсер.

"Олег Винник телефоном озвучив мені свою позицію: ми припиняємо співпрацю з телеканалом "1+1" і всіма проектами, які транслюються на даному каналі", – додав він.

А спростуванням неправдивої інформації, зі слів Олександра Горбенка, займуться юристи.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
26 березня 2024
15:46
22 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024