Поділитись:

Швидше і більше: запустили нову лінію для друку біометричних паспортів

Вівторок, 16 січня 2018, 16:45
Швидше і більше: запустили нову лінію для друку біометричних паспортів

На поліграфкомбінаті "Україна" запустили додаткову лінію персоналізації документів для пришвидшення виготовлення закордонних паспортів.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Оскільки підприємство працює цілодобово і без вихідних у три зміни, то після запуску нової машини воно зможе виготовляти вдвічі більше документів", – заявив перший віце-прем'єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів під час перевірки запуску нового обладнання для друку біометричних паспортів.

Передбачається, що нове обладнання вирішить проблему технічного виготовлення закордонних паспортів і це дозволить упродовж 2-3 місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у терміни до 7 або 20 робочих днів, залежно від суми оплаченого адміністративного збору

"Хочу заявити: ми будемо працювати цілодобово, сім днів на тиждень, доки не ліквідуємо затримку", – запевнив директор підприємства Юрій Оніщенко.

Обладнання, яке закупив поліграфкомбінат, – це система BookMaster One #351 від компанії IAI industrial systems B.V., її вартість – 1,695 млн євро. Продуктивність нового обладнання – 500 паспортів на годину, а отже, додатково до наявних потужностей підприємства – 11 тисяч паспортів на добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКОМУ ЦНАПІ – "ПОСТСВЯТКОВІ" ЧЕРГИ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів