Поділитись:

Німецький бренд Zelmer "тікає" з України

Четвер, 25 січня 2018, 16:54

Один з провідних світових виробників побутової техніки – компанія BSH (Bosch und Siemens Hausgeräte) – ухвалила рішення вивести з українського ринку бренд Zelmer.

Про це повідомив журналістам генеральний директор української "дочки" компанії Сергій Максимов, – пише delo.ua.

Це рішення він пояснив наміром сконцентрувати зусилля в сегменті на бренді Bosch.

"Рішення ухвалено концерном минулого року. У цьому випадку концентрація ресурсів, зокрема фінансових, на розробках та ідеях для одного бренду принесе більше ефекту", – сказав Максимов.

Із його слів, в Україні бренд Zelmer займав досить вагоме місце, входив в п'ятірку лідерів ринку. Під цим брендом в Україні продавалася низка дрібної побутової техніки, виробленої в Польщі.

Він підкреслив, що, незважаючи на виведення бренду Zelmer з ринку, компанія буде повністю підтримувати гарантійні зобов'язання за цими продуктами, підтримувати склад запчастин, а сервісні пункти також продовжать обслуговувати цю техніку.

"Але ми вже торік почали успішно замінювати цей бренд продуктами Bosch, тому споживач не відчує різниці", – зазначив директор компанії, додавши, що за ціною техніка Zelmer не набагато дешевша за Bosch, а за деякими позиціями ціни еквівалентні.

Із його слів, вже минулоріч частка техніки Bosch в Україні в цьому сегменті зросла майже вдвічі.

Надрукувати
мітки:
коментарів