Поділитись:

Більше самостійності: школи самі визначать дати останніх дзвоників і випускних

Вівторок, 06 лютого 2018, 11:34

Цього року українські школи матимуть можливість самостійно визначити строки проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х і 9-х класів, а також дати проведення свята Останнього дзвоника та випускних вечорів.

Відповідна рекомендація міститься у листі МОН, що визначає особливості організованого завершення навчального року та проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти, – повідомляє Освіта.ua.

Разом з тим, державна підсумкова атестація здобувачів повної загальної середньої освіти буде проведена у формі зовнішнього незалежного оцінювання у чітко встановленні строки під час основної і додаткової сесій.

Згідно з календарним планом проведення ЗНО, школи мають отримати електронні відомості з результатами ДПА своїх випускників у середині червня.

Зокрема, не пізніше 15 червня стануть відомі результати випускників з математики, української, іноземної мови та біології. Результати тестування з історії України, географії, фізики та хімії будуть надані школам до 21 червня. Після цього школи зможуть внести оцінки за ДПА до додатка до атестата про повну загальну середню освіту.

Надрукувати
мітки:
коментарів