Поділитись:

ТОП-10 українських пісень про весну

Четвер, 01 березня 2018, 22:15

Перший день весни 2018-го зустрічає українців зовсім не весняною погодою. Але люті морози не завадять гарному настрою від хороших пісень. "Конкурент" підготував добірку найкращих тематичних композицій від українських виконавців. Звісно, про смаки не сперечаються, але... З весною вас!

Воплі Відоплясова. Весна

Здавалося би така банальна і традиційна композиція від ВВ. Але вона, як ніколи, актуальна сьогодні зі своїм заспокійливим аутотренінгом: "Весна, весна, весна прийде..." Весно, ми тебе так чекаємо!

 

Океан Ельзи. Майже весна

Ще один мегапопулярний хіт, який чули всі. Тож нехай "майжевесна" справді принесе зміни в кожному з нас, про які співає Вакарчук.

 

Фіолет. Весна

А це вже версія переживань від Сергія "Колоса" Мартинюка. Не знаю, чи можна вважати його лучанином на всі 100, але Луцьк по праву претендує щонайменше на 33% його серця. Але й справді, яка різниця хто ти і де ти? Якщо "у тебе весна, у тебе весна..."

ДахаБраха. Весна

Це просто якась етнопсиходеліка від ДахиБрахи, яка зазиває весну-красну. Дуже просто, але божевільно гарно.

Потап и Настя. Чумачечая весна

Ще одна популярна композиція про весну від Потапа і Насті. Хейтери зараз почнуть розповідати, що це пісня не українська і взагалі вони запроданці, що їздять до Москви. На цей випадок є гарна відповідь від Гриба з F.A.T.'ом. Хейтери завжди ненавидітимуть. Така вже в них робота.

Славко Вакарчук + Ніна Матвієнко. Ото була весна!

Коли ветеранка української естради Ніна Матвієнко затягує зі Славком Вакарчуком академічне "зі стріх вода капне", а потім сходить на хіп-хопівське "ага-ага", просто зриває дах. Але він вам ще знадобиться, щоби дослухати решту "весняної" підбірки.

Мертвий півень. Переваги окупаційного режиму

"Ні дня без Жадана", - таким має бути гасло українського інтелектуала, для якого зміст цінніший форми. Сергій Вікторович навіть весну вміє перетворити на боротьбу пролетаріату. А Місько Барбара з "Мертвого півня" все це озвучить.

Віктор Павлік. Весна

Весняний привіт від Віктора Павліка. Послухайте, бо інакше він вам обіцянок давати не буде і вже точно не пробачить.

Віка Врадій. Весна

Відголоски українського панку далеких 90-х. "Весна, весна, бракує вітамін", - попереджає вас Сестричка Віка.

Kofei.IN - Vesna (Весна)

А це навпаки "свіжачок". "Весна в серця прийшла і з розуму звела" хлопців з КофеІну.

БОНУС

Михайло Круг і Саша Север. Владимирский централ.

До нашого топу українських пісень про весну не міг не доєднатися Міхаїл Круг. Адже як точно висловилася героїня "Рєпки" Подерв'янського обізяна Валька: "Шо за ностальгія, чого вам щас не хвата, тюрми?" І її справді не вистачає багатьом, особливо у Верховній Раді. Тому завжди можна поностальгувати разом із ними авансом: "Весна опять пришла, и лучики тепла доверчиво глядят в мое окно..."

Надрукувати
мітки:
коментарів