Поділитись:

"Нова Пошта" з понеділка змінює тарифи

П'ятниця, 16 березня 2018, 12:30

Компанія "Нова Пошта" оновлює тарифи на основні та додаткові послуги. Зокрема, зміняться тарифи для відправлень до 30 кг (документи, посилки), від 30 кг (вантажі), а також на "Палети" і "Шини-диски".

Орім того, переглянуто вартість додаткових послуг і пакування, - зазначають на сайті компанії.

У категорії відправлень до 30 кг "Нова Пошта" для зручності клієнтів зменшила кількість градацій посилок і ввела нову тарифну зону – "по області". Вона користується дедалі більшим попит серед клієнтів і матиме нижчий тариф, ніж доставка по Україні. У категорії відправлень від 30 кг компанія зменшує кількість тарифних зон і знижує вартість базових 30 кг у межах області, на які також останнім часом зростає попит.

Також зменшується кількість тарифних зон для відправки палет, шин і дисків, а в категорії "Палети" знижено тариф для відправлень з піддоном до 0,49 м2 і вагою до 500 кг. Для зручності самостійного розрахунку вартості доставки вантажів від 30 кг компанія спрощує нарахування доплати за адресне обслуговування: якщо раніше використовувалися діапазони ваги, то зараз за кожні 100 кг введено фіксовану доплату. Так само з метою спрощення самостійного підрахунку вводиться фіксована доплата за адресне обслуговування для кожного з чотирьох видів градацій палет.

Новий тариф набуває чинності 19 березня 2018 року. Тоді ж на сайті компанії будуть опубліковані оновлені прайс-листи "Нова Пошта". Переглянути їх можна буде за посиланнями: базові тарифи.

Надрукувати
мітки:
коментарів