Поділитись:

ТОП-10 українських пісень, які знесуть вам дах

Неділя, 18 березня 2018, 20:24

У недільний вечір, коли лютий холод замітає березеневе тепло, іноді зриває дах. А для того, щоб це було весело, "Конкурент" підібрав правильний музичний супровід цьому процесу. Отож...

Тартак. Божевільні танці

Один з перших хітів українських хіп-хоперів, завдяки якому "Тартак" став лауреатом 1-ї премії в жанрі танцювальної музики фестивалю "Червона Рута-97". Непогана нагода зігрітися в холодний вечір "Божевільними танцями".

Dakh Daughters. Рози/Донбас

"Dakh Daughters" пов'язані з київським театром "Дах". Гурт здобув популярність на YouTube влітку 2013 року завдяки відеокліпу "Rozy / Donbass", в якому поєднано 35-ий сонет Шекспіра, українські народні пісні, нарочито театральний пафос. Доньки ДАХу - спеціалісти з його зривання.

Квадраджесіма. Урбанаджангла

Гурт Quadragesima визначає свій стиль як оригінальний гітарний брейкбіт, тобто виконання сучасної електронної музики за допомогою класичних рок-н-рольних інструментів. UrbanaJungla - спроба розповісти людству про кам'яні джунглі у стилі джангл.

І.Р.А. Вона ще не виросла

Чергова божевільна композиція від Сергія Жадана та Хору монгольських міліціонерів у виконанні формації І.Р.А. "Вона ще не виросла, не втратила голову від чорної музики". А ви зараз маєте прекрасну нагоду її втратити.

ВВ. Зв'язок

Старий склад "Воплів" зі Здоренком і Піпою ще у 1989 році закликав тримати зв'язок. Зараз, якщо вам хочеться вдосталь накричатися, слідуйте прикладу українських панк-рокерів.

Димна суміш. Згадуй, бийся, плач і зви

Уявіть собі, що ви залишилися одні. Що залишається робити? Тільки згадувати, битися, плакати і звати разом із "Димною сумішшю".

Скярбін і Пающіє труси. Пающіє труси

Гурт "Пающіє труси", які співають у стилі поп-рок, створений у 2008 році Кузьмою Скрябіним і музичним продюсером Володимиром Бебешком. Основна ідея - стьоб шоу-бізнесу, де для успіху дівчачим поп-гуртам потрібно мати гарні форми і симпатичне обличчя, а не сильний вокал і змістовні тексти. Попри це гурт здобув популярність, а потім прописався на московській сцені.

Пан Пупец. Курва мама

Що робити, коли діти босі та гола хата? Тут завжди два варіанти: їсти чужих котів чекаючи щастя, або ж послухати "Пана Пупця".

ONUKA. Відлік

Ната Жижченко з "Онукою" розриває шаблони про те, якою може бути сучасна електронна музика. Відлік пішов.

Борщ. Кураре конкуренту

Якщо ж ви додивилися до кінця цей ТОП і задалися питанням "що це за маячня?", завжди можна побажати "Конкуренту" випити яду за таку підбірку. Й тут ми вас не розчаруємо.

Читайте також:

Надрукувати
мітки:
коментарів