Поділитись:

Погані дороги псують… весілля

Вівторок, 08 травня 2018, 07:40
Погані дороги псують… весілля

Здається, зараз нікого не здивуєш новиною про ямки на дорогах, відсутність розмітки чи й взагалі бездоріжжя. Всі настільки звикли, що тепер дивує той шлях, який нормально заасфальтований.

Абсурдність ситуації доходить до того, що у водіїв відбирають права за те, що вони в'їжджають в ямки. І це не жарт, так трапилося на Рівненщині. Дивіться на відео.

Зіпсований настрій, нерви та на додачу й витрата коштів на ремонт автівки – те, що йде поруч із поганою українською дорогою. Однак трапляється й бонус – коли "автобіда" підкрадається у той момент, коли все має бути ідеально – у день весілля.

На тій же Рівненщині весільний кортеж влетів у яму та неабияк пошкодив переднє колесо. Автомобіль довелося вантажити на лафет, бо далі він їхати вже не зміг… Ну, як вам таке святкування?

Погані дороги псують… весілля

Погані дороги псують… весілля

Певно, у кожній області траплялися такі печальні ситуації. Але найгірше те, що ситуація не покращується. Щодня ми чуємо про страшні наслідки ДТП та летальні випадки на дорогах. І коли зіпсоване весілля – це мінімальне нещастя, то що тоді смерть?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
13 квітня 2024
11 квітня 2024
30 березня 2024
18 березня 2024
16 березня 2024
08:41
14 березня 2024
12 березня 2024