Поділитись:

Не будь, як Віталік

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 26 травня 2018, 07:40

Ніколи не захоплювалася творчістю Віталія Козловського. Але той момент, коли простий хлопчина зі Львова із сльозливими "Чорнобривцями" переміг у суперпопулярному тоді "Шансі", мабуть, пам'ятає багато хто.

Так само, як і багато хто знає про їхню сварку із Кондратюком. Виходить, без грошей, без продюсера, без права на пісні Віталік почав все з нуля. І вже нібито збирав навколо себе хоч і невелику, але групу фанаток, формував якусь аудиторію, з'являвся на радіо, як тут – бац, і засвітився на дев'ятитравневому концерті в Москві. Сам поставив собі хрест на своїй кар'єрі, адже основна маса його поціновувачів – в проукраїнській західній частині. А тепер, зрозуміло, туди зась. Міста одне за одним скасовують анонсовані концерти. Невже не розумів, що після такого вчинку дороги назад нема, а поза межами України доведеться знову починати все з нуля.

Але насправді мораль така: треба завжди добре продумувати наслідки своїх дій. Приказку про "сім разів відміряй" не дурний складав. Отож, таки варто деколи відрізати на сьомий раз. А не бути, як Віталік.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів