Поділитись:

Час подякувати за дружбу

Автор: Оксана Пуняк |
Субота, 09 червня 2018, 07:40

Сьогодні, 9 червня, відзначають Міжнародний день друзів. Ця дата в Україні не є офіційною. Та й взагалі про неї, мабуть, ніхто не знає. Однак це гарний привід згадати добрим словом тих, кого ми вважаємо своїми друзями.

Із плином часу і технічним прогресом поняття дружби обросло зовсім іншим змістом. От гляньте, скільки у вас так званих друзів є у Фейсбуці. А зі скількома із них ви направду знайомі? Вони "лайкають" і коментують ваші публікації чи фото, вітають з днями народженнями, але при зустрічі десь на вулиці не знають, чи говорити "Привіт".

Тому зараз головне – не загубити між тисяч аватарок у соцмережах справжніх друзів. Хай скільки їх не було б. Не розучіться розрізняти щиру дружбу і випадкові знайомства. Цінуйте її і будьте вірними.

Кузьма співав: "І справжнім друзям не забудь, подзвони". Тож, можливо, сьогодні саме час?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів