Поділитись:

Вступ-2018: як виправити помилку при реєстрації е-кабінету

Четвер, 19 липня 2018, 18:19

Під час реєстрації електронного кабінету вступники допускають типові помилки.

Про те, що робити для їх усунення, повідомляє Освіта.ua.

Помилка П1.1. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: сертифікат ЗНО не знайдено. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.1".

У реєстрі сертифікатів ЗНО не знайдено сертифіката з параметрами вступника. Вступник наполягає, що саме в нього діючий сертифікат.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П1.1". До листа додаються: сканкопія (фото) сертифіката (з номером, піном, роком видачі) та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в реєстр або про недійсність сертифіката.

Помилка П1.2. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: атестат про ПЗСО не знайдено. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.2".

У реєстрі документів про освіту не знайдено атестата з параметрами вступника. Вступник наполягає, що саме в нього діючий атестат.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П1.2". До листа додаються: сканкопія (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі) та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного атестата в реєстр або про недійсність атестата.

Помилка П1.3. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: вказано анульований атестат про ПЗСО. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П1.3".

У реєстрі документів про освіту атестат з параметрами вступника позначений як анульований. Вступник наполягає, що саме в нього діючий атестат.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П1.3". До листа додаються: сканкопія (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі) та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного атестата в реєстр або про недійсність атестата.

Помилка П2.1. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: у вступника в ЄДЕБО вказано інший діючий сертифікат ЗНО зазначеного року видачі. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П2.1".

В даних вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, наявний атестат, але вказано інший діючий сертифікат ЗНО зазначеного року видачі. Вступник наполягає, що саме в нього діючий сертифікат.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П2.1". До листа додаються: сканкопії (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність сертифіката.

Помилка П2.2. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: у вступника в ЄДЕБО вказано інший діючий атестат про ПЗСО. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П2.2".

В даних вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, наявний сертифікат, але вказано інший діючий атестат. Вступник наполягає, що саме в нього діючий атестат.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П2.2". До листа додаються: сканкопії (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного атестата в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність атестата.

Помилка П3.1. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності з даними вказаного сертифіката ЗНО. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.1".

Дані вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, не повністю відповідають даним вказаного сертифіката. Вступник наполягає, що саме в його сертифікаті дійсні дані.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П3.1". До листа додаються: сканкопії (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність сертифіката.

Помилка П3.2. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності з даними вказаного атестата про ПЗСО. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.2".

Дані вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, не повністю відповідають даним вказаного сертифікату. Вступник наполягає, що саме в його сертифікаті дійсні дані.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П3.2". До листа додаються: сканкопії (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта/документа, що посвідчує особу (з ПІБ, датою народження, серією, номером), та скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного атестата в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність атестата.

Помилка П3.3. Текст помилки: "Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності з даними, вказаними в атестаті про ПЗСО та/або сертифікаті ЗНО. Перевірте правильність введених даних. У разі їх коректності дійте у відповідності до пункту інструкції П3.3".

Дані вступника, що вже містяться в ЄДЕБО, не повністю відповідають даним вказаних атестата та сертифіката. Вступник наполягає, що саме в його документах дійсні дані.

Порядок дій: Вступник надсилає на електронну пошту технічного адміністратора системи ([email protected]) лист з темою: "Помилка при реєстрації П3.3". До листа додаються: сканкопії (фото) атестата (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), а також сканкопію свідоцтва про народження або свідоцтва про базову загальну середню освіту (з ПІБ, серією, номером). Крім того, скріншот з помилкою. За результатами перевірки технічний адміністратор повідомляє про додання дійсного сертифіката в дані вступника, що містяться в ЄДЕБО, або про недійсність сертифіката.

При виникненні інших помилок звертайтесь до ДП Інфоресурс, що адмініструє роботу електронних кабінетів за електронною поштою [email protected] або за контактними телефонами служби підтримки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОМИЛКИ В Е-КАБІНЕТІ: ЩО РОБИТИ ВСТУПНИКУ

Надрукувати
мітки:
коментарів