Поділитись:

Потап, Винник, Монатик: у мережі з'явився трейлер "Скаженого весілля" (фото, відео)

П'ятниця, 20 липня 2018, 11:01

Відбулася прем'єра першого офіційного трейлера повнометражної української комедії "Скажене весілля".

Уже зовсім скоро фільм з′явиться на широких екранах у кінотеатрах України. У прокат зіркова комедія вийде 4 жовтня, – інформує "1+1".

"Влаштувати весілля улюбленої доньки Каті не просто на найвищому, а на європейському рівні – справа честі для директора районного краєзнавчого музею Василя Середюка. Адже його майбутній зять Франсуа – не лише кардіохірург, а справжній європеєць. А ще – омріяна можливість увійти в історію району, та раз і назавжди поставити на місце надокучливого сусіда. Та коли виявляється, що наречений – афрофранцуз, Василь готовий піти на все, аби зірвати це весілля. Чим закінчиться скажена битва батька з власними стереотипами?" – йдеться в описі фільму.

"Юрій Горбунов, як істинний продюсер, зробив найважливішу річ – зібрав надзвичайну команду. Спочатку він був одним із головних факторів того, що ми зацікавилися проектом. Але коли ми з Іриною Горовою прочитали сценарій Миколи Куцика та Олексія Приходька, загорілися ідеєю "Скаженого весілля" по-справжньому. Це якісний український продукт, на продовження якого глядачі з нетерпінням будуть чекати після перегляду, – прокоментував Олексій Потапенко (Потап). – Ми вже написали перший саундтрек "Промінь", в якому прозвучали суперартисти Время и Стекло, MOZGI і Michelle Andrade. І зараз працюємо над другим "скаженим" треком".

Нагадаємо: головні ролі у стрічці виконали Назар Задніпровський (Василь Середюк, батько нареченої), французький актор Джиммі Воха-Воха (Франсуа, наречений), Поліна Василина (Катя, наречена), Леся Самаєва (Галина, дружина Василя), Олександр Кобзар (Тарас, сусід Василя), Віра Кобзар (Оксана, дружина сусіда), Інна Приходько (Ольга, донька сусіда), Арам Арзуманян (Ашот, зять сусіда) та інші.

У проекті також взяли участь зірки шоу-бізнесу: Потап та MONATIK, які зіграли священика Євлампія та диякона Пилипона, скажений продюсер Юрій Горбунов у ролі тамади Назара Запухляка, Олег Винник, для якого зйомки в стрічці стали дебютом в українському кіно, Олексій Супрун (Петро Бампер), Анастасія Оруджова (Соломія Штольц) та дует "Загорецька Людмила Степанівна" – Віктор Розовий та Святослав Антипов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK І ДОРОФЄЄВА ПОКАЗАЛИ СПІЛЬНИЙ КЛІП (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів