Поділитись:

Треба підтвердження: назвали умову знижки на навчання

Понеділок, 13 серпня 2018, 10:34
Треба підтвердження: назвали умову знижки на навчання

Один із батьків може зарахувати до податкової знижки на навчання лише суми коштів, сплата яких фактично підтверджена відповідним розрахунковим документом (квитанції, касові ордери, чеки тощо).

У ньому також має бути зазначено, що платіж за навчання здійснено безпосередньо особою, яка звертається за податковим кредитом. При цьому у договорі про навчання повинно бути зазначено прізвище, ім'я та по батькові особи, яка буде безпосередньо навчатися (дитини), – повідомляє ГУ ДФС у Волинській області.

Платник податку має право зарахувати до податкової знижки фактично здійснені ним упродовж звітного податкового року витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення.

Членами сім'ї фізичної особи першого ступеня споріднення вважаються її батьки, її чоловік або дружина, діти такої фізичної особи, зокрема усиновлені.

Договір укладається між закладом освіти і здобувачем освіти (його законними представниками) та/або юридичною чи фізичною особою, яка здійснює оплату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОЯСНИЛИ, ЯК СТУДЕНТАМ-КОНТРАКТНИКАМ ПОВЕРНУТИ ГРОШІ ЗА НАВЧАННЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів