Поділитись:

Економія з Kaiser або чому варто купити брендову плиту?*

Понеділок, 20 серпня 2018, 14:00

На перший погляд може здатися, що придбання газової чи електричної плити від сучасного топового виробника Kaiser – рішення нераціональне, адже існує ціла купа менш відомих брендів, що пропонують схожі пристрої за нижчою ціною. Насправді наведена думка надто поверхнева, адже техніка Kaiser – це супервигідна інвестиція у власне майбутнє. Один вагомий фінансовий внесок і майже жодних витрат надалі – саме так спрацьовує механізм економії від відомої німецької компанії.

Якщо економити, то грамотно

Ознайомитися з актуальним асортиментом та цінами на плити Kaiser можна на сайті www.moyo.ua. Чому саме ці пристрої дозволяють в перспективі економити фінансові ресурси та запобігати неприємних та непередбачених ударів по кишені?

1. Один пристрій на довгі роки. Ризик того, що підозріло дешеву плиту, виготовлену маловідомим виробником, репутація якого не підтверджена на ринку, доведеться замінити вже через кілька років використання достатньо високий, чого не можна сказати про плити Kaiser. Продукція цієї торгової марки в обов'язковому порядку проходить процедури перевірки якості на відповідність загальноприйнятим нормам, тому відрізняється надійністю і довговічністю.

2. Ремонт – тільки у екстрених випадках. Як уже згадувалося вище, плити Kaiser відрізняються високими експлуатаційними характеристиками, тому вкрай рідко неочікувано виходять з ладу або ж "тішать" своїх власників раптово виявленими несправностями.

3. 2 в 1 – плита + духова шафа. Купувати два окремостоячих пристрої (духовку та плиту) – достатньо вартісна ідея. Зазвичай, у комбінації ці корисні девайси обходяться на кількадесят відсотків дешевше, ніж окрема, а в зручності не поступаються взагалі.

4. Економія вільного простору. Так-так, йдеться не лише про економію коштів (хоча вона, звісно, стоїть на першому місці), а й про можливості більш раціонального використання квадратних метрів житлового приміщення. Плити Kaiser характеризуються компактними розмірами та зручними форм-факторами, тому сміливо можуть використовуватися навіть у невеликих квартирах чи приватних будиночках.

5. Енергоефективність та мінімальна витрата паливних ресурсів. Електричні плити Kaiser, як правило, належать до найвищого класу енергоефективності А (підклас А+/А++/А+++), тому споживають незначну кількість енергоресурсів. Те ж саме можна сказати і про газові моделі – вони також відрізняються економічністю.

Як показує практика, плити Kaiser обходяться своїм власникам значно дешевше, ніж розробки конкуруючих виробників, навіть якщо їх ціна на момент придбання була помітно вищою. Мотивований цей факт виключно високою якістю та грамотним підходом виробника до створення та реалізації продукції.

Надрукувати
мітки:
коментарів