Поділитись:

"ПриватМаркет" оновив конструктор сайтів для бізнесу*

Четвер, 23 серпня 2018, 18:22

Один із найбільших українських маркетплейсів "ПриватМаркет" оновив сервіс конструктора сайтів, що дозволяє малому та середньому бізнесу створювати персональні інтернет-магазини та сайти за кілька кліків без спеціальних навичок, досвіду та знань.

Тепер CMS-редактор сервісу містить понад 110 шаблонів дизайну сайта з можливістю персоналізації. Крім того, тільки сервіси ПриватМаркету дозволяють в автоматичному режимі підключити послуги інтернет-еквайрингу та продажу товарів у кредит.

"Навіть нічого не знаючи про програмування та веб-дизайн, підприємці можуть створювати в декількох кліків гарний повноцінний сайт для своєї компанії на окремому домені, – говорить керівник "ПриватМаркету" Сергій Жук. – Для цього потрібно зайти в меню "Мій сайт" у панелі керування профілем компанії, обрати домен та дизайн".

Конструктором можна користуватися відразу після реєстрації на "ПриватМаркеті". У процесі оформлення сайта підприємці отримують хостинг, доменне ім'я, доступ до панелі редагування та клієнтську підтримку в режимі 24/7.

Надрукувати
мітки:
коментарів