Поділитись:

PayPal запустив транскордонні перекази для України

Четвер, 30 серпня 2018, 17:57
PayPal запустив транскордонні перекази для України

Найбільша дебетова електронна платіжна система PayPal надала можливість транскордонних переказів для України.

Поки ця можливість відкрита лише для платежів зі США і тільки через компанію Xoom, – повідомив у Facebook СЕО Creative Quarter Ілля Кенигштейн, який входив до складу робочої групи для переговорів з менеджментом PayPal.

"PayPal включив можливість транскордонних переказів для України. Поки що тільки зі США і лише через свою доньку Xoom. Але я впевнений, що це тільки початок... Анонс про цю подію з'явився на їхньому сайті вчора, 28 серпня 2018. Зі мною представники варшавського офісу PayPal зв'язалися сьогодні вранці (29 серпня, – К.). Відсьогодні Xoom дозволяє пересилати гроші з США в 130 країн світу, до списку яких входить Україна", – написав Кенигштейн.

"З'явився чудовий спосіб отримувати гроші зі США в Україні. Поки тільки зі США. Але це вже PayPal, нехай і через свою доньку. І в світлі нашої 3-річної епопеї у спробах затягнути цю вперту компанію в Україну я розцінюю це, як великий крок", – додав Кенигштейн.

Він також уточнив, що для України відкрили сервіс Cash Pickup, який дозволяє одержувачу забрати грошовий переказ в одному з банків, вказаних на сайті Xoom. Це Ощадбанк, ПриватБанк, Universal, Pravex, Укргазбанк.

На сьогодні українці зможуть отримувати до $2999 на добу, але не більше $6000 за 30 днів. Або розширювати ліміти через форму на сайті, надавши додаткові документи.

"За найскромнішими підрахунками, завдяки нашим заробітчанам, за оцінкою НБУ, у 2018 р. в Україну надійде не менше 9 млрд доларів США. Через Xoom відправляються гроші рідним і близьким (те, що англійською звучить як friends and family). Тобто спорідненість підтверджувати не потрібно, але це саме особисті перекази", – спрогнозував Кенигштейн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКІЛЬКИ ЗА ГОДИНУ ЗАРОБЛЯЮТЬ МАСК І ЦУКЕРБЕРГ: РЕЙТИНГ

Надрукувати
мітки:
коментарів