Поділитись:

ПриватБанк фінансуватиме бізнес під 4% річних*

Понеділок, 17 вересня 2018, 16:54
ПриватБанк фінансуватиме бізнес під 4% річних*

ПриватБанк перезапустив унікальну для України систему фінансування бізнесу через надання українським компаніям і підприємцям "Гарантованих платежів".

Як повідомив керівник напрямку "Малий і середній бізнес" ПриватБанку Сергій Клюєв, цей інструмент дозволить бізнесу та підприємцям залучати ресурси під час поставки продукції з відстрочкою платежу лише під 4 % річних.

"Це чудовий стимул для зростання економіки, адже залучення таких ресурсів дешевше за будь-який банківський кредит і вигідніше використання власних коштів, – зазначив Сергій Клюєв. – "Гарантовані платежі" були розроблені банком ще в 2012 році, до 2016 року ними скористалися кілька десятків тисяч клієнтів ПриватБанку. За останні 1,5 року ми значно переформатували продукт, зробивши його ще більш зручним, і зараз провели "перезапуск" його продажу клієнтам. "Гарантовані платежі" дуже зручні для виробників і дозволяють користуватися позиковими коштами за найнижчими ставками, що значно знижує собівартість продукції та дає можливість працювати з більшою рентабельністю".

Для отримання фінансування за програмою "Гарантовані платежі" клієнтам ПриватБанку достатньо подати заявку в "Приват24 для бізнесу": cb.pb.ua. Крім того, користуватися дешевими ресурсами зможуть і контрагенти клієнта, таким чином знижується собівартість фінансування всього ланцюжка виробництва або реалізації товару.

На сьогодні обсяг доступних клієнтам лімітів "Гарантованих платежів" становить 7 млрд грн, а отримати такий "товарний" кредит можуть понад 200 тисяч клієнтів по всій Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів