Поділитись:

Покупки на сайті АШАН — новий рівень зручного шопінгу*

Четвер, 20 вересня 2018, 16:50
Покупки на сайті АШАН — новий рівень зручного шопінгу*

Придбання товарів та послуг онлайн стало вже звичною справою для багатьох українців. Через всесвітню мережу ми оцінюємо властивості товарів, читаємо відгуки, вивчаємо ціни, роздивляємося фото та відео про те, чим мріємо користуватися. Всеукраїнська мережа гіпермаркетів АШАН постійно пропонує покупцям нові форми спілкування, зручні ідеї для оптимального шопінгу із застосуванням сучасних технологій.

Відтепер покупки можна замовити через сайт shop.auchan.ua, а забрати — у найближчому магазині мережі. Зробити це дуже просто, а головне — зручно та швидко. Така послуга сподобається навіть тим покупцям, які ніколи не мали справу з інтернет-закупівлями. Переваги онлайн-замовлень оцінять навіть пенсіонери, яким зазвичай важко впоратись із гаджетами. Кілька хвилин нескладного "інструктажу", і новинку буде успішно опановано. Це варто зробити хоча б тому, що замовлення в мережі дають додаткові можливості для придбання товарів різних груп. Розберімося, які саме!

ПохожееиЕображение

Різноманітний каталог

Завітавши в гіпермаркет, ми часто йдемо звичним шляхом, який для нас "проклали" професійні маркетологи. Як результат — у візку опиняється безліч речей, які терміново стали необхідними, а список покупок розрісся мало не втричі! Отже, перша перевага замовлення товарів онлайн — чітка мета. Каталог розроблено таким чином, щоб покупцеві було зручно продивлятися саме ті речі, які він прагне купити. Процес обрання товарів перетворюється на суцільну зручність та навіть задоволення. Адже обирати найкраще для себе та родини можна без метушні, затишно вмостившись в улюбленому кріслі.

Для замовлення в режимі онлайн доступні такі групи товарів:

  • техніка та мультимедіа. У цьому розділі можна замовити невелику та велику побутову техніку, комп'ютери та ноутбуки, аксесуари до них, мобільні телефони, товари для геймерів, малогабаритний електротранспорт тощо;
  • товари для дому: посуд, текстиль, меблі, товари для ванної та кухні тощо;
  • усе для малюків: одяг, взуття, меблі, постільна білизна, підгузки, харчові продукти, вода, найрізноманітніші іграшки для дітей різного віку;
  • спортивні товари: знаряддя, одяг, взуття, аксесуари;
  • все для мандрів: валізи різноманітних розмірів та кольорів, сумки, несесери, косметика в маленьких пляшках, намети, спальні мішки, туристичні килимки тощо;
  • товари для саду та садівництва: рослини, насіння, садовий інструмент, пакований ґрунт;
  • косметична продукція (для тіла, обличчя, волосся, товари медичного призначення, парфуми та декоративна косметика);
  • канцтовари: зошити, альбоми, фломастери, ручки, олівці й багато-багато іншого, — а також видання на різні теми;
  • товари для домашніх улюбленців: корм різних виробників, повідці, іграшки, косметика для тварин;
  • усе для автолюбителів: комплектуючі для машин різних марок, шини, спеціальні рідини, інструменти;
  • асортимент для ремонтних робіт: шпалери, фарби, пензлі та все необхідне для того, щоб зробити оселю красивою та комфортною.

Зробити замовлення вкрай просто, ось вичерпна інструкція: оберіть товар із вподобаного розділу, натисніть кнопку "купити", введіть дані про себе в усі необхідні поля, оберіть місто та гіпермаркет, в якому готові забрати замовлення. Усе, справу майже зроблено! Вам зателефонує співробітник мережі, щоб уточнити можливі нюанси та дату отримання покупки.

АШАН дарує своїм клієнтам зручність, найбільший асортимент та привабливі ціни!

Надрукувати
мітки:
коментарів