Поділитись:

Скільки часу треба працювати українцю, аби заробити на новий айфон

Четвер, 27 вересня 2018, 21:04

За кілька тижнів після офіційної презентації новий флагман від Apple – iPhone Xs – надійшов у продаж. Його вартість у США стартує від 999 доларів. Тим часом в Україні така модель коштує 47 999 гривень.

Про те, скільки днів треба працювати українцям, щоб заробити на новий iPhone Xs, інформує 24 телеканал. Ці дані порівняли із аналогічними показниками у різних країнах світу.

Рейтинг сформовано на офіційних даних про середньостатистичну заробітну плату в кожній країні, а також на офіційних цінах на смартфони iPhone Xs з пам'яттю 64 ГБ.

Так, аби купити новий iPhone, найменше днів доведеться працювати мешканцям Швейцарії – 5,1 дня. Сусіди-поляки можуть заробити на iPhone Xs за 32 з половиною дні. Трохи менше треба працювати чехам – 26,6 дня.

Цікаво, що аби придбати новий iPhone, росіяни мають працювати вдвічі менше днів, ніж українці. Щоб нашим співгромадянам купити смартфон від Apple, треба ходити на роботу 136,7 дня. Нижче у рейтингу за Україну тільки Філіппіни. Цим громадянам доводиться працювати 156,6 днів на новий iPhone.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДРЯПАЛИ, ГНУЛИ І ПАЛИЛИ: НОВИЙ IPHONE ВИПРОБУВАЛИ НА ВИТРИВАЛІСТЬ (ВІДЕО)

Надрукувати
мітки:
коментарів