Поділитись:

"Бебі-бокс" за 5 тисяч? А за три не хочете?

Вівторок, 16 жовтня 2018, 23:33

Недарма новоспечені батьки нарікали на отримані "пакети малюка". Вартість їх з урахуванням комплектації і транспортування становить 3,377 тисячі гривень, а не п'ять тисяч, як планувалося раніше.

Про це на прес-конференції у вівторок 16 жовтня розповів директор офісу UNOPS (Управління ООН із обслуговування проектів) Андрій Буряковський, повідомляє "Слово і Діло".

"Вдалося законтрактувати ці поставки за ціною 3,377 гривень 80 копійок за одну коробку. У цю вартість входить, перш за все, сама коробка, її вміст, послуги з її упаковки, пломбування та транспортування до складу отримання", – зазначив він.

Спочатку передбачалося, що коробка з речами для новонароджених коштуватиме п'ять тисяч гривень. Таким чином, вдалося заощадити більше 180 млн гривень. Їх спрямують на дозакупку "бебі-боксів" на початок 2019 року.

Основний постачальник компонентів для пакета – компанія ТК-Домашній текстиль. З цим підприємством було укладено контракт на поставку після конкурсного відбору серед шести компаній. Відзначається, що потреба країни в таких "бебі-боксах" на період вересень-грудень 2018 року становить 114,788 тис. штук.

Раніше Міністерство соціальної політики затвердило список товарів, які будуть входити до безкоштовного "пакету малюка", котрий видається батькам при народженні дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОТРИМАТИ "БЕБІ-БОКСИ" ЗМОЖУТЬ НЕ ВСІ

Надрукувати
мітки:
коментарів